Spoštovani/a študent/ka

Obveščamo vas, da bo prevzem ključev za naselitev v študentski dom za študijsko leto 2019 / 2020 potekal po naslednjem razporedu:

 

Vsi študentje na prve črke priimkov od A do G ste vabljeni, da prevzamete ključe v ponedeljek, 30. 9. 2019, od 8.30 do 11.30.

Vsi študentje na prve črke priimkov od H do M ste vabljeni, da prevzamete ključe v ponedeljek, 30. 9. 2019, od 12.00 do 15.30.

Vsi študentje na prve črke priimkov od N do S ste vabljeni, da prevzamete ključe v torek, 1. 10. 2019, od 8.30 do 11.30.

Vsi študentje na prve črke priimkov od Š do Ž ste vabljeni, da prevzamete ključe v torek, 1. 10. 2019, od 12.00 do 15.00.

 

Prosimo, da zaradi velikega števila novih študentov, sistem naseljevanja dosledno upoštevate.

Do prevzema ključa mora biti urejena vsa naselitvena dokumentacija (potrdila o šolanju za tiste, ki jih še niste prejeli).

Posteljnino lahko prevzamete ob prevzemu ključa.

 

Prijazen pozdrav.

Nataša Bavec
koordinatorka za študentske zadeve   

Informacije o domu

Oglejte si informacije o študentskih sobah na plakatu »Iščete študentsko sobo v Novem mestu?«

Dijaški in študentski dom Novo mesto (DŠD Nm) nudi sodobno in spodbudno okolje za vse tiste študente, ki bodo študirali v Novem mestu. V domu je prostora za 194 študentov šol, ki so nameščeni v modernih dvoposteljnih sobah in apartmajih. V študentskem domu so posamezni apartmaji namenjeni študentskim družinam, posebna pozornost pa je namenjena nastanitvi invalidov.

Študentje lahko v domski kuhinji koristijo študentske bone. Poleg prehrane in nastanitve ustvarjamo pogoje za kvalitetno izrabo prostega časa, v različnih organiziranih dejavnostih. V kletni prostorih smo uredili prostor za druženje študentov, saj smo se želeli približati potrebam študentov. Poleg doma je urejeno parkirišče in zunanja športna igrišča.

Študentsko življenje v študentskem domu pomeni prilagajanje sostanovalcem; pomeni pa tudi ustvarjanje skupnosti, kjer bo lahko vsakdo ujel svež veter v svoja jadra in gradil na trajnih prijateljskih vezeh.


Ceniki

Lahko si ogledate naše cenike.

Vodja študentske pisarne: Nataša BAVEC

Telefon: 07 / 393 55 87; mobilni telefon: 041 / 734 204;
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Študentje si lahko ogledate tudi pravilnik o domskem redu našega doma.


Študentski dom

View the embedded image gallery online at:
https://dijaskidom.org/studentski-dom.html#sigProId61bd8a91d0