Dijaški dom Novo mesto praznuje 70 let

V četrtek, 22. 3. 2018, smo v DŠD Novo mesto obeležili kar tri pomembne jubileje: 70 let delovanja, 40 let, od kar dom deluje na sedanji lokaciji, ter 10 let, od kar dom ni več le dijaški, temveč tudi študentski dom. Na prireditvi, ki smo jo pripravili, so nastopili odlični domski glasbeniki in na koncu so v mešanem pevskem zboru z dijaki zapeli tudi nekateri zaposleni. Dijakinja Sara Cizelj je suvereno povezovala program in s pomočjo dijakov in njihovih misli, vtisov, razmišljanj predstavila, kako poteka življenje in delo v našem domu. Ravnateljica je predstavila številne dejavnosti, ki potekajo v domu, in bogatijo življenje vseh vključenih v utrip doma. Nagovorila nas je tudi mag. Andreja Čuk, predstojnica Zavoda RS za šolstvo, območna enota Novo mesto, in nam zaželela vse dobro.

V DŠD Novo mesto si prizadevamo in si bomo tudi v prihodnje, da bi bili naši dijaki in študenti čim bolj uspešni in bi se pri nas dobro počutili.

Zapisala: Katja Grahut

Dogodki

MAJ 2024

Pogovorna ura na temo “Pasti mladostništva”  V četrtek, 9. maja, so tri dijakinje 2....

Dogodki

APRIL 2024

DOMIJADA V četrtek, 11. 4. 2024, se je v Mariboru odvila že 59. Domijada. Na športnem področju...

Dogodki

MAREC 2024

Svetovni dan varčevanja z energijo v dijaškem domu Novo mesto  Tako kot lansko šolsko leto, smo...

Dogodki

FEBRUAR 2024

KULTURNI PRAZNIK: PREŠERNO O PREŠERNU Za začetek je dijakinja na violino zaigrala Zdravljico,...

Dogodki

JANUAR 2024

V začetku koledarskega leta so dijaki svoj prosti čas namenili predvsem učenju, tudi izven...

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Skip to content