Dijaški dom Novo mesto praznuje 70 let

V četrtek, 22. 3. 2018, smo v DŠD Novo mesto obeležili kar tri pomembne jubileje: 70 let delovanja, 40 let, od kar dom deluje na sedanji lokaciji, ter 10 let, od kar dom ni več le dijaški, temveč tudi študentski dom. Na prireditvi, ki smo jo pripravili, so nastopili odlični domski glasbeniki in na koncu so v mešanem pevskem zboru z dijaki zapeli tudi nekateri zaposleni. Dijakinja Sara Cizelj je suvereno povezovala program in s pomočjo dijakov in njihovih misli, vtisov, razmišljanj predstavila, kako poteka življenje in delo v našem domu. Ravnateljica je predstavila številne dejavnosti, ki potekajo v domu, in bogatijo življenje vseh vključenih v utrip doma. Nagovorila nas je tudi mag. Andreja Čuk, predstojnica Zavoda RS za šolstvo, območna enota Novo mesto, in nam zaželela vse dobro.

V DŠD Novo mesto si prizadevamo in si bomo tudi v prihodnje, da bi bili naši dijaki in študenti čim bolj uspešni in bi se pri nas dobro počutili.

Zapisala: Katja Grahut

Dogodki

FEBRUAR 2023

Ko so se drugi polovici Slovenije začele zimske počitnice, sta z Dijaškega doma Vič prišli...

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Skip to content