Predstavitev študentskega doma

Informacije o domu

Dijaški in študentski dom Novo mesto (DŠD Nm) nudi sodobno in spodbudno okolje za vse tiste študente, ki bodo študirali v Novem mestu. V domu je prostora za 194 študentov šol, ki so nameščeni v modernih dvoposteljnih sobah in apartmajih. V študentskem domu so posamezni apartmaji namenjeni študentskim družinam, posebna pozornost pa je namenjena nastanitvi invalidov.

Študentje lahko v domski kuhinji koristijo študentske bone. Poleg prehrane in nastanitve ustvarjamo pogoje za kvalitetno izrabo prostega časa, v različnih organiziranih dejavnostih. V kletni prostorih smo uredili prostor za druženje študentov, saj smo se želeli približati potrebam študentov. Poleg doma je urejeno parkirišče in zunanja športna igrišča.

Študentsko življenje v študentskem domu pomeni prilagajanje sostanovalcem; pomeni pa tudi ustvarjanje skupnosti, kjer bo lahko vsakdo ujel svež veter v svoja jadra in gradil na trajnih prijateljskih vezeh.

Vodja študentske pisarne: Nataša KOKOL BAVEC

Telefon: 07 / 393 55 87
Mobilni telefon: 041 / 734 204
E-pošta: natasa.kokol.bavec@dsd-nm.si

Študentje si lahko ogledate tudi pravilnik o domskem redu našega doma.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Skip to content