Naša dijakinja Aleksandra Vovk izzvala predsednika države na dvoboj

V torek, 15. 4. 2017, je na Ljubljanskem gradu potekala dobrodelna prireditev, ki jo je organiziral Olimpijski komite Slovenije. Izkupiček prireditve je namenjen za pomoč mladim športnikom iz socialno šibkejših okolij. V sklopu prireditve je bil predstavljen tudi namiznoteniški center Slovenije, ki domuje v našem Dijaškem in študentskem domu Novo mesto.

Naša dijakinja, Aleksandra Vovk, je na prireditvi imela možnost, da si sama izbere nasprotnika za revijalni dvoboj. Izbrala si je predsednika države, Boruta Pahorja, kateremu je na dvoboju na pomoč priskočil Bojan Tokič, najboljši slovenski namiznoteniški igralec. Aleksandra je dvoboj prepričljivo dobila, s tem pa dokazala, da se v Novem mestu razvijajo vrhunski mladi namiznoteniški igralci in igralke.

Na spodnji povezavi si lahko ogledate celotno prireditev. Namiznoteniški center je predstavljen od 12.30 do 19.20. minute.

https://365.rtvslo.si/arhiv/dobrodelne-prireditve/174466811

Zapisala: Urška Petric

Dogodki

FEBRUAR 2023

Ko so se drugi polovici Slovenije začele zimske počitnice, sta z Dijaškega doma Vič prišli...

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Skip to content